Як приготувати горохову кашу?

З тушонкою

Дуже важливо вибрати якісну смачну тушонку. Досить буде 1 банки свинячого або яловичого продукту. Також потрібно підготувати: 410 г гороху, пару ложок фермерського масла, моркву, сіль, цибулину. Докладний рецепт каші з тушонкою опублікований далі.

  • Промитий горох залити чистою водою і відправляється варитися до готовності.
  • Тушонка разом з жиром з банки викладається на сковороду. На ньому обсмажуються подрібнений лук і морква.
  • Готуються продукти до повного випаровування рідини з сковорідки.
  • У готовий горох додається сіль, масло, а також піджарка з м’яса і овочів.

Щоб скоротити калорійність страви, можна виключити з рецепту масло.

Дивіться також:  Як готувати макарони по-флотськи – 8 покрокових рецептів
Прокрутка до верху