Як приготувати гусака – 12 рецептів смачного приготування цілком і шматочками

Як загасити з квашеною капустою

Для приготування цієї страви потрібна велика посуд з товстими стінками. Краще взяти гусятницю.

Знадобляться такі продукти:

  • 650 г гусака;
  • 700 г квашеної капусти;
  • 2 цибулини;
  • морквина;
  • лаврові листи;
  • зелень;
  • сіль і приправи.

Послідовність роботи:

  • Відокремити м’ясо гусака від кісточок і порізати його дрібними скибочками.
  • Налити на дно посуду масло, розжарити і посмажити птицю, присмачивши сіллю і спеціями.
  • Нашаткувати цибулини і морквину, перекласти до м’яса і тушкувати до м’якості.
  • Ввести в блюдо квашену капусту, лавровий лист, долити води і готувати, щільно закривши кришкою, 45 – 50 хвилин.

Подавати готову страву потрібно гарячим, посипавши рубаною свіжої зеленню.

Дивіться також:  Сухарики з білого хліба в духовці – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху