Як загасити з квашеною капустою
Для приготування цієї страви потрібна велика посуд з товстими стінками. Краще взяти гусятницю.
Знадобляться такі продукти:
- 650 г гусака;
- 700 г квашеної капусти;
- 2 цибулини;
- морквина;
- лаврові листи;
- зелень;
- сіль і приправи.
Послідовність роботи:
- Відокремити м’ясо гусака від кісточок і порізати його дрібними скибочками.
- Налити на дно посуду масло, розжарити і посмажити птицю, присмачивши сіллю і спеціями.
- Нашаткувати цибулини і морквину, перекласти до м’яса і тушкувати до м’якості.
- Ввести в блюдо квашену капусту, лавровий лист, долити води і готувати, щільно закривши кришкою, 45 – 50 хвилин.
Подавати готову страву потрібно гарячим, посипавши рубаною свіжої зеленню.