Гусячі ніжки в медовому соусі
Гусячі ніжки, запечені зі спеціями в медовому соусі, займуть почесне місце на святковому столі.
Для приготування знадобляться:
- ніжки гусака;
- рідкий мед;
- лимонний сік;
- мелена паприка;
- орегано;
- чорний або червоний перець;
- сіль.
Порядок приготування:
- Вимити гусячі ніжки і висушити рушником.
- Натерти заготовки сумішшю солі і спецій, а потім скласти в глибоку посуд.
- Змішати мед з лимонним соком, залити отриманим соусом гусячі ніжки, перемішати і залишити маринуватися на 5 – 6 годин.
- Застелити фольгою посуд для запікання викласти м’ясо і готувати до м’якості, поливаючи соком, що виділяється.
Рада. Щоб надати гусятині неповторний аромат, за 40 хвилин до того, як дістати страву, потрібно розкласти на деку посипані корицею яблучні дольки.