Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

Риба, запечена в тісті

Оригінальне блюдо, яке готується з таких продуктів:

  • 1 кг коропа;
  • 40 мл сметани;
  • 5 г сухих дріжджів;
  • 300 г борошна;
  • 30 мл рослинного масла;
  • солі і цукру.

Етапи створення полягають у виконанні наступних дій:

  • Короп очищається, потрошится, змащується цукром і сіллю за смаком, після чого загортається в харчову плівку.
  • Через 2 години маринування риба обмазується сметаною.
  • З 150 мл теплої води, 5 г цукру, дріжджів, борошна та олії замішується тісто, яке відправляється на «відпочинок».
  • Через 1 годину тісто розкочується, в його центр поміщується короп, після чого борошняна маса защипывается.
  • Страву викласти на деко, який відправляється в духовку, розігріту до 180°C, на 70 хвилин.
Дивіться також:  Як швидко зварити буряк – 7 рецептів
Прокрутка до верху