Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

Фарширований короп в духовці

Оригінальний рецепт для сервірування святкового столу.

Інгредієнти:

  • дзеркальний короп – 3 кг;
  • цибуля – 2 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • хліб – 150 г;
  • молоко – 150 мл;
  • соняшникова олія – стільки ж;
  • лимон – ¼ частину;
  • сіль і спеції – за смаком.

Щоб вразити присутніх гостей, готуйте, згідно наступного алгоритму:

  • Очищена і випотрошена тушка надрізається по хребту, а також обов’язково біля голови і хвоста.
  • Витягають хребет з кістками.
  • Вся м’якоть відділяється від шкіри за допомогою столової ложки і ножа таким чином, щоб залишилася тільки шкурка з головою.
  • В піалі змішується лимонний сік, сіль і перець, якими натирається шкура для просочення.
  • Фарш готується з розмоченого в молоці хліба, філе, яєць, морквяно-цибулевої засмажки, солі і спецій.
  • Промаринованная шкурка фарширується підготовленою масою, після чого черевце зашивається.
  • Випікається риба на змащеному олією деку близько 40 хвилин при температурі 180°C.
Дивіться також:  Курка з ананасами в духовці – 7 рецептів
Прокрутка до верху