Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

В клярі на сковороді

Короп в клярі готується з наступних інгредієнтів:

  • короп – 1 шт.;
  • яйце – 2 шт.;
  • борошно – 100 г;
  • олія соняшникова – стопка;
  • молоко – 30 мл;
  • часник – ½ головки;
  • сіль приправа – за смаком.

Основні етапи:

  • Підготовлений короп ділиться на порційні шматочки, які солятся і приправляється.
  • В піалі збиваються яйця разом з сіллю і перцем, до яких додаються товчений часник, молоко і борошно.
  • Шматки риби умочують в кляр з консистенцією густої сметани, після чого обсмажуються на сковороді з гарячим маслом з двох сторін.

Отже, якщо рибалка приніс улов у вигляді карпа, то не варто відправляти таку рибу з найніжнішим м’ясом надовго в холодильник. Краще відразу приготувати її по одному з описаних способів.

Дивіться також:  Котлети з квасолі – 8 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху