Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

Як посмажити рибу короп на сковороді з часником

Щоб насолодитися смаженою карпом з солодкуватим присмаком і часниковим ароматом, будуть потрібні наступні продукти:

  • короп – 1 шт.;
  • масло – шматочок;
  • сметана – 50 мл;
  • часник – ½ головки;
  • сіль приправа – за смаком.

Виповнюється рецепт за наступною схемою:

  • Короп готується до смаження – очищається і ріжеться на порційні шматочки.
  • Шматки натираються сумішшю солі, приправ і товченого часнику.
  • На сковороді розігрівається масло, куди викладаються обмазані сметаною шматки коропа.
Дивіться також:  Курник – 13 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху