Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

Готуємо в рукаві

В рукаві смачна риба з ніжним м’ясом виходить дуже соковитою і зберігає всі корисні елементи.

Для приготування поживного страви з коропа в 1,3 кг використовуються:

  • лимон;
  • приправи;
  • сіль;
  • оливкова олія.

Спосіб приготування:

  • Тушка ретельно очищається від луски, потрошится і добре промивається проточною водою.
  • Риба натирається сумішшю з солі і улюблених спецій.
  • Лимон нарізати слайсами.
  • Через 10 хвилин короп поливається оливковою олією, соком з декількох лимонних часточок, а решта шматочки цитруса закладаються в черевце.
  • Тушка упаковується в рукав, який проколюють в декількох місцях, щоб не накопичувався пар.
  • Блюдо відправляється в духовку на 25 хвилин для випікання при температурі 190°C.
Дивіться також:  Гарячі бутерброди на сковороді — 9 рецептів приготування на швидку руку
Прокрутка до верху