Готуємо в рукаві
В рукаві смачна риба з ніжним м’ясом виходить дуже соковитою і зберігає всі корисні елементи.
Для приготування поживного страви з коропа в 1,3 кг використовуються:
- лимон;
- приправи;
- сіль;
- оливкова олія.
Спосіб приготування:
- Тушка ретельно очищається від луски, потрошится і добре промивається проточною водою.
- Риба натирається сумішшю з солі і улюблених спецій.
- Лимон нарізати слайсами.
- Через 10 хвилин короп поливається оливковою олією, соком з декількох лимонних часточок, а решта шматочки цитруса закладаються в черевце.
- Тушка упаковується в рукав, який проколюють в декількох місцях, щоб не накопичувався пар.
- Блюдо відправляється в духовку на 25 хвилин для випікання при температурі 190°C.