Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

Як приготувати юшку з коропа

Вуха – традиційне блюдо російської кухні з сортів свіжої риби з солодкуватим смаком.

Щоб приготувати перше блюдо, необхідні:

  • голова і хвіст карпа;
  • 3 л води;
  • цибулина;
  • морквина;
  • 5 бульб картоплі;
  • лавровий лист, сіль, спеції, зелень;
  • корінь петрушки.

В процесі приготування:

  • У каструлю закладаються ціла цибулина, корінь петрушки і кілька горошин перцю, після чого все заливається водою.
  • Після доведення рідини до кипіння в каструлю відправляються підготовлені рибні частини і сіль.
  • Коли рибний бульйон прокипить 12 хвилин на повільному вогні, «запчастини» тушки викладається за допомогою шумівки на окрему тарілку.
  • Також з бульйону витягується цибулина.
  • Картоплю і моркву нарізати брусочками, після чого відправляються в каструлю, куди також додається лавровий лист.
  • За кілька хвилин до готовності в юшку відправляється і зелень.

Важливо! Впродовж всього процесу приготування не можна забувати про пеню, яку систематично потрібно видаляти.

Дивіться також:  Карамелізована цибуля: як готувати, з чим їдять? 5 рецептів, як карамелізувати цибулю
Прокрутка до верху