Хе по-корейськи
Це корейська закуска, яку можна закохатися після першої дегустації.
Смачно приготувати коропа вагою в 2 кг можна з додаванням:
- 2 стопок рослинного масла;
- 15 мл оцтової есенції;
- цибулини;
- 7 г насіння кінзи;
- головки часнику;
- 2 червоних пекучих перців;
- 50 мл соєвого соусу;
- солі.
Етапи створення закуски:
- З риби готується філе, що нарізається соломкою.
- Рибний продукт поливається есенцією і поміщають під прес на півгодини.
- На сковороді розігрівається масло, в якому пассеруются цибульні кубики з сіллю.
- У гаряче масло з цибулею додаються насіння кінзи, подрібнений пекучий перець і соєвий соус.
- Після того як риба промаринувалася, вона заливається приготованим соусом і знову вирушає під прес на 30 хвилин.
- По завершенні відведеного часу закуска готова, однак якщо її відправити на ніч у холодильник, хе буде ще смачніше.