Як приготувати коропа – 12 смачних рецептів

Хе по-корейськи

Це корейська закуска, яку можна закохатися після першої дегустації.

Смачно приготувати коропа вагою в 2 кг можна з додаванням:

  • 2 стопок рослинного масла;
  • 15 мл оцтової есенції;
  • цибулини;
  • 7 г насіння кінзи;
  • головки часнику;
  • 2 червоних пекучих перців;
  • 50 мл соєвого соусу;
  • солі.

Етапи створення закуски:

  • З риби готується філе, що нарізається соломкою.
  • Рибний продукт поливається есенцією і поміщають під прес на півгодини.
  • На сковороді розігрівається масло, в якому пассеруются цибульні кубики з сіллю.
  • У гаряче масло з цибулею додаються насіння кінзи, подрібнений пекучий перець і соєвий соус.
  • Після того як риба промаринувалася, вона заливається приготованим соусом і знову вирушає під прес на 30 хвилин.
  • По завершенні відведеного часу закуска готова, однак якщо її відправити на ніч у холодильник, хе буде ще смачніше.
Дивіться також:  Фунчоза – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху