Як приготувати курячі шлунки, щоб були м’якими і смачними?

Курячі шлунки – непростий в приготуванні субпродукт. Але якщо обробити їх правильно, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо. Далі опубліковано кілька порад, як приготувати курячі шлунки смачно.

Секрети для м’якості курячих шлунків

Щоб блюдо вийшло вдалим, в першу чергу потрібно правильно вибрати субпродукт. Він має бути без жовтизни, синців і темних плям. Свіжі якісні шлунки птиці нелипкие, відмінно тримають форму і мають приємний солодкуватий запах.

Зробити частування м’яким допоможе правильна розморожування продукту.

  • Спочатку заморожені шлунки на всю ніч викладаються на нижню полицю холодильника.
  • Потім їх розморожування триває вже при кімнатній температурі. Використовувати для цього духова шафа або мікрохвильовку не рекомендується.
  • Розморожений продукт добре промивається проточною водою і обсушивается рушниками з паперу.

Далі його обов’язково потрібно ретельно очистити від усього зайвого, після чого підготовлені шлуночки пару годин вимочуються у воді в прохолоді.

Дивіться також:  Бастурма з курячої грудки в домашніх умовах