Курячі шлунки – непростий в приготуванні субпродукт. Але якщо обробити їх правильно, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо. Далі опубліковано кілька порад, як приготувати курячі шлунки смачно.
Секрети для м’якості курячих шлунків
Щоб блюдо вийшло вдалим, в першу чергу потрібно правильно вибрати субпродукт. Він має бути без жовтизни, синців і темних плям. Свіжі якісні шлунки птиці нелипкие, відмінно тримають форму і мають приємний солодкуватий запах.
Зробити частування м’яким допоможе правильна розморожування продукту.
- Спочатку заморожені шлунки на всю ніч викладаються на нижню полицю холодильника.
- Потім їх розморожування триває вже при кімнатній температурі. Використовувати для цього духова шафа або мікрохвильовку не рекомендується.
- Розморожений продукт добре промивається проточною водою і обсушивается рушниками з паперу.
Далі його обов’язково потрібно ретельно очистити від усього зайвого, після чого підготовлені шлуночки пару годин вимочуються у воді в прохолоді.