Рецепт приготування зі свининою
Лагман зі свининою – це теж смачно, але результат виходить більш жирний, хоча і насичений смак.

Необхідні інгредієнти:
- 200 грамів спагетті або локшини;
- кілька картоплин;
- один помідор;
- моркву і цибулина;
- півкілограма свинини;
- трохи томатної пасти;
- спеції, перець, зелень – на свій смак.
Процес приготування страви:
М’ясо для цієї страви краще вибирати не жирне, хоча свинина традиційно взагалі не використовується. Нарізаємо м’ясо на шматки і відправляємо на гарячу сковороду.
Коли м’ясо злегка обсмажитися, додаємо до нього спочатку нарізану цибулю, а потім подрібнену моркву.
Наступний крок – помідори. Їх так само потрібно подрібнити і додати до м’яса з овочами. Не забувайте злегка помішувати всі продукти.
Тепер знадобиться хороша каструля, куди перекладаються всі продукти з сковороди. Туди ж додається нарізана картопля, томатна паста, лапша і всі складові заливаються водою. У цей момент можна додати всі спеції.
Залишилося дочекатися закипання, злегка прикриваємо кришкою і готуємо близько 20 хвилин на повільному вогні.