Як приготувати лагман в домашніх умовах? 7 смачних рецептів лагмана

Рецепт приготування зі свининою

Лагман зі свининою – це теж смачно, але результат виходить більш жирний, хоча і насичений смак.

Необхідні інгредієнти:

  • 200 грамів спагетті або локшини;
  • кілька картоплин;
  • один помідор;
  • моркву і цибулина;
  • півкілограма свинини;
  • трохи томатної пасти;
  • спеції, перець, зелень – на свій смак.

Процес приготування страви:

  • М’ясо для цієї страви краще вибирати не жирне, хоча свинина традиційно взагалі не використовується. Нарізаємо м’ясо на шматки і відправляємо на гарячу сковороду.
  • Коли м’ясо злегка обсмажитися, додаємо до нього спочатку нарізану цибулю, а потім подрібнену моркву.
  • Наступний крок – помідори. Їх так само потрібно подрібнити і додати до м’яса з овочами. Не забувайте злегка помішувати всі продукти.
  • Тепер знадобиться хороша каструля, куди перекладаються всі продукти з сковороди. Туди ж додається нарізана картопля, томатна паста, лапша і всі складові заливаються водою. У цей момент можна додати всі спеції.
  • Залишилося дочекатися закипання, злегка прикриваємо кришкою і готуємо близько 20 хвилин на повільному вогні.
  • Дивіться також:  Тріска під маринадом – класичний рецепт
    Прокрутка до верху