Як приготувати лагман в домашніх умовах? 7 смачних рецептів лагмана

Лагман з яловичини

Лагман з яловичиною взагалі блюдо узбецької кухні, але прийшло воно до них з Китаю. Незважаючи на те, що це суп, подавати його можна як першого, так і другого.

Необхідні продукти:

  • моркву і цибулина;
  • трохи томатної пасти;
  • пара картоплин;
  • спеціальна локшина або звичайні спагетті;
  • близько 600 грам яловичини;
  • кілька помідор;
  • різні спеції.

Процес приготування:

  • Готуємо м’ясо, промиваємо його, нарізаємо на шматки і відправляємо на гарячу сковороду. Поки воно трохи обсмажується, нарізаємо цибулю, тремо моркву і викладаємо їх м’яса. Готуємо пару хвилин.
  • Тепер додаємо нарізану картоплю до інших овочів з м’ясом, кладемо трохи томатної пасти і заливаємо все водою. Готуємо близько 20 хвилин на дуже повільному вогні.
  • Через це час кладемо ще й помідори, сова накриваємо і готуємо ще 10 хвилин.
  • Поки йде процес приготування м’яса з овочами, потрібно відварити локшину. Після того як вона буде готова її викладають на тарілки, а зверху заливають отриманою підливою з м’яса з овочами.
  • Дивіться також:  Курячі котлети з сиром – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху