Лагман з яловичини
Лагман з яловичиною взагалі блюдо узбецької кухні, але прийшло воно до них з Китаю. Незважаючи на те, що це суп, подавати його можна як першого, так і другого.

Необхідні продукти:
- моркву і цибулина;
- трохи томатної пасти;
- пара картоплин;
- спеціальна локшина або звичайні спагетті;
- близько 600 грам яловичини;
- кілька помідор;
- різні спеції.
Процес приготування:
Готуємо м’ясо, промиваємо його, нарізаємо на шматки і відправляємо на гарячу сковороду. Поки воно трохи обсмажується, нарізаємо цибулю, тремо моркву і викладаємо їх м’яса. Готуємо пару хвилин.
Тепер додаємо нарізану картоплю до інших овочів з м’ясом, кладемо трохи томатної пасти і заливаємо все водою. Готуємо близько 20 хвилин на дуже повільному вогні.
Через це час кладемо ще й помідори, сова накриваємо і готуємо ще 10 хвилин.
Поки йде процес приготування м’яса з овочами, потрібно відварити локшину. Після того як вона буде готова її викладають на тарілки, а зверху заливають отриманою підливою з м’яса з овочами.