Як приготувати лагман в домашніх умовах? 7 смачних рецептів лагмана

Варіант з курки

Лагман з куркою – рецепт, який також можна назвати традиційним. Хоча для цієї страви можна використовувати практично будь-яке м’ясо і класти будь-які овочі за своїм смаком.

Необхідні продукти для приготування:

  • кілька помідор;
  • два солодких перцю;
  • одна морква і цибулина;
  • приблизно 600 грам курячого філе;
  • ложка томатної пасти;
  • три картоплини;
  • локшина або спагетті – 200 грам;
  • приправи та спеції.

Процес приготування:

  • Почнемо готувати з м’яса. Як і в інших рецептах цього блюда його, потрібно нарізати на невеликі шматочки і відправити на сковороду. Коли воно злегка змінить колір можна додати овочі.
  • Спочатку туди ж викладаємо нарізану цибулю, потім моркву, перець і помідори. Все це готуємо ще близько п’яти хвилин. Можна трохи заправити спеціями. Заливаємо воду і тушкуємо деякий час.
  • В цей час ставимо готувати локшину, готуємо її як звичайні макарони.
  • Потім беруться тарілки, куди буде викладатися лагман. Спочатку кладуть локшину, а зверху заливають м’ясною підливою.
  • Дивіться також:  Тріска по-польськи – 6 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху