Варіант з курки
Лагман з куркою – рецепт, який також можна назвати традиційним. Хоча для цієї страви можна використовувати практично будь-яке м’ясо і класти будь-які овочі за своїм смаком.

Необхідні продукти для приготування:
- кілька помідор;
- два солодких перцю;
- одна морква і цибулина;
- приблизно 600 грам курячого філе;
- ложка томатної пасти;
- три картоплини;
- локшина або спагетті – 200 грам;
- приправи та спеції.
Процес приготування:
Почнемо готувати з м’яса. Як і в інших рецептах цього блюда його, потрібно нарізати на невеликі шматочки і відправити на сковороду. Коли воно злегка змінить колір можна додати овочі.
Спочатку туди ж викладаємо нарізану цибулю, потім моркву, перець і помідори. Все це готуємо ще близько п’яти хвилин. Можна трохи заправити спеціями. Заливаємо воду і тушкуємо деякий час.
В цей час ставимо готувати локшину, готуємо її як звичайні макарони.
Потім беруться тарілки, куди буде викладатися лагман. Спочатку кладуть локшину, а зверху заливають м’ясною підливою.