По-узбецьки
Лагман по-узбецьки вдома – це зовсім не важко. Хоча з назви здається, що навпаки. Смак виходить такий, що забудете ви його ще не скоро.

Необхідні продукти для приготування:
- морква і цибуля – по 1 штуці;
- кілька картоплин;
- два помідора;
- 800 грам яловичини;
- локшина – близько 200 грам;
- два солодких перцю;
- часник, спеції.
Процес приготування:
Найкраще робити локшину самостійно, але не у всіх це вийде і займає багато часу. Тому можна купити вже готовий варіант спеціально для лагмана. Її треба відварити і перейти до підготовки інших продуктів.
М’ясо нарізати на шматки і викласти на сковороду, готувати деякий час, потім туди додати нарізану цибулю і терту моркву.
Трохи пізніше додається подрібнений часник, помідори кубиками і солодкий перець. Тримайте на вогні ще близько 10 хвилин.
Тепер овочі з м’ясом заливаються водою і до них, викладаються квадратики картоплі. Все це гаситься приблизно 20 хвилин, поки не буде готове.
Залишилось лише викласти в тарілку спочатку локшину, а потім тушковані овочі з м’ясом.