Як приготувати лагман в домашніх умовах? 7 смачних рецептів лагмана

По-узбецьки

Лагман по-узбецьки вдома – це зовсім не важко. Хоча з назви здається, що навпаки. Смак виходить такий, що забудете ви його ще не скоро.

Необхідні продукти для приготування:

  • морква і цибуля – по 1 штуці;
  • кілька картоплин;
  • два помідора;
  • 800 грам яловичини;
  • локшина – близько 200 грам;
  • два солодких перцю;
  • часник, спеції.

Процес приготування:

  • Найкраще робити локшину самостійно, але не у всіх це вийде і займає багато часу. Тому можна купити вже готовий варіант спеціально для лагмана. Її треба відварити і перейти до підготовки інших продуктів.
  • М’ясо нарізати на шматки і викласти на сковороду, готувати деякий час, потім туди додати нарізану цибулю і терту моркву.
  • Трохи пізніше додається подрібнений часник, помідори кубиками і солодкий перець. Тримайте на вогні ще близько 10 хвилин.
  • Тепер овочі з м’ясом заливаються водою і до них, викладаються квадратики картоплі. Все це гаситься приблизно 20 хвилин, поки не буде готове.
  • Залишилось лише викласти в тарілку спочатку локшину, а потім тушковані овочі з м’ясом.
  • Дивіться також:  Курник – 13 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху