Як приготувати лагман в домашніх умовах? 7 смачних рецептів лагмана

Готуємо в мультиварці – швидко і смачно

Готувати цю страву в мультиварці – одне задоволення. До того ж вона не псує її смак.

Необхідні інгредієнти:

  • 600 грам м’яса;
  • цибулю і моркву – по одній штуці;
  • два помідора;
  • картопля – дві штуки;
  • кілька солодких перців;
  • близько 200 грамів локшини;
  • кілька зубчиків часнику і інші спеції.

Процес приготування:

  • Для початку все нарізаємо. М’ясо – на шматки середнього розміру. Цибуля перетворюємо в кільця, часник на дрібні квадрати, а помідори, картоплю, перець і моркву – на середні квадратики.
  • Беремо чашку з мультиварки, кладемо в неї спочатку м’ясо, включаємо режим «випічка» або «смаження» і готуємо м’ясо близько п’яти хвилин, тому до нього додаємо часник і цибулю. Тримаємо, поки не з’явиться гарна скоринка.
  • Після цього викладаємо овочі, що залишилися, заливаємо водою, додаємо приправи, закриваємо і виставляємо режим «суп» або «гасіння», приблизно на 90 хвилин.
  • Поки готується м’ясо з овочами, потрібно відварити локшину. Коли все буде готово, кладемо в тарілку локшину і поливаємо її підливою.
  • Дивіться також:  Плов в духовці з куркою – 5 рецептів, як приготувати
    Прокрутка до верху