Готуємо в мультиварці – швидко і смачно
Готувати цю страву в мультиварці – одне задоволення. До того ж вона не псує її смак.

Необхідні інгредієнти:
- 600 грам м’яса;
- цибулю і моркву – по одній штуці;
- два помідора;
- картопля – дві штуки;
- кілька солодких перців;
- близько 200 грамів локшини;
- кілька зубчиків часнику і інші спеції.
Процес приготування:
Для початку все нарізаємо. М’ясо – на шматки середнього розміру. Цибуля перетворюємо в кільця, часник на дрібні квадрати, а помідори, картоплю, перець і моркву – на середні квадратики.
Беремо чашку з мультиварки, кладемо в неї спочатку м’ясо, включаємо режим «випічка» або «смаження» і готуємо м’ясо близько п’яти хвилин, тому до нього додаємо часник і цибулю. Тримаємо, поки не з’явиться гарна скоринка.
Після цього викладаємо овочі, що залишилися, заливаємо водою, додаємо приправи, закриваємо і виставляємо режим «суп» або «гасіння», приблизно на 90 хвилин.
Поки готується м’ясо з овочами, потрібно відварити локшину. Коли все буде готово, кладемо в тарілку локшину і поливаємо її підливою.