Смачне лобіо з волоськими горіхами
Це грузинське блюдо більшості з нас відомо з нарубаними горіхами. Робити його нескладно, використовується відварна квасоля, яка змішується з іншими інгредієнтами.
На склянку квасолі взяти пару цибулин, третину склянки горіхів, трохи часнику, дві ложки столового оцту (можна навпіл змішати винний і бальзамічної, це посилить смак). Ще знадобиться обсмажити на олії цибулю.
Замочену квасолю відварити до готовності. Злити відвар, але не виливати, а відставити.
Поки вона вариться, обсмажити цибулю, додати в нього пасту, перетерту з горіхів, коріандру, часнику, солі. Перемішати, протушкувати 5-7 хвилин на малому вогні. Перекласти в сковороду відварену квасолю, перемішати, влити трохи відвару і оцет. При необхідності трохи потовкти квасоля. Посипати зеленню кінзи.