Як приготувати м’ясо в духовці – 15 рецептів смачного і соковитого м’яса

Покрокове приготування в банку

Інгредієнти:

  • ½ Кг м’якоті свинини;
  • 2 великі ріпчасті цибулини;
  • 1 ч. л. з гіркою солі + жменя великої для посипання сковороди;
  • мелений чорний перчик.

Приготування:

  • Підготовлену свинину нарізати невеликими порційними шматками.
  • Крупно порубати очищений ріпчасту цибулю.
  • Поєднати в мисці підготовлені продукти. Додати до нього сіль, перець. Добре перемішати вміст ємності руками і залишити на чверть години.
  • Для такого способу приготування м’яса підійдуть пів-літрові і літрові банки. Попередньо їх ретельно вимити й обсушити.
  • По черзі розподіляти в банки шари з цибулі і м’яса. Овочевий повинен бути першим.
  • На суху сковороду, яка підходить для запікання, висипати велику сіль. Поставити зверху банки. Покрити їх кришками з фольги, складеної в 4 шари.
  • Перемістити сковороду з банками в холодну духовку.
  • Запікати страву при 170°С близько 2 годин.

Важливо! Щоб банки не лопнули, відразу отримувати готове частування з духовки не можна. Потрібно дати йому трохи охолонути.

Дивіться також:  Як солити рибу – 8 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху