Відбивні зі сметаною заливкою
Інгредієнти:
- ½ Кг свинини;
- 4 десертні ложки діжонської гірчиці;
- 1 ст. среднежирной сметани;
- 100 – 150 г твердого сиру;
- 1 ст. л. рослинного масла;
- кухонна сіль і суміш перців.
Приготування:
- Промите і висушене м’ясо нарізати однаковими акуратними шматочками. Товщина кожного повинна вийти близько 2 див.
- Відбити скибочки з обох сторін. Натерти сіллю і перцем.
- Викласти майбутні відбивні на злегка промаслений лист.
- Запікати страву при 160 – 170°С чверть години.
- Поки м’ясо готується, замішати заливку. Для цього з’єднати крупно тертий сир, сметану і гірчицю. При необхідності масу посолити.
- Майже готові відбивні залити приготованим соусом на основі сметани. Повернути ємність з м’ясом в духовку ще на 10 хвилин.
Подати відбивні до столу гарячими разом з соусом і будь-яким сухим гарніром. Добре підійдуть макаронні вироби або картоплю.