Як приготувати м’ясо в духовці – 15 рецептів смачного і соковитого м’яса

Відбивні зі сметаною заливкою

Інгредієнти:

  • ½ Кг свинини;
  • 4 десертні ложки діжонської гірчиці;
  • 1 ст. среднежирной сметани;
  • 100 – 150 г твердого сиру;
  • 1 ст. л. рослинного масла;
  • кухонна сіль і суміш перців.

Приготування:

  • Промите і висушене м’ясо нарізати однаковими акуратними шматочками. Товщина кожного повинна вийти близько 2 див.
  • Відбити скибочки з обох сторін. Натерти сіллю і перцем.
  • Викласти майбутні відбивні на злегка промаслений лист.
  • Запікати страву при 160 – 170°С чверть години.
  • Поки м’ясо готується, замішати заливку. Для цього з’єднати крупно тертий сир, сметану і гірчицю. При необхідності масу посолити.
  • Майже готові відбивні залити приготованим соусом на основі сметани. Повернути ємність з м’ясом в духовку ще на 10 хвилин.

Подати відбивні до столу гарячими разом з соусом і будь-яким сухим гарніром. Добре підійдуть макаронні вироби або картоплю.

Дивіться також:  Як зробити картоплю фрі в домашніх умовах?
Прокрутка до верху