Свинина, приготована в рукаві
Інгредієнти:
- 800 – 900 г свинини;
- будь-які спеції для м’яса;
- сіль щіпка куркуми;
- рослинне масло.
Приготування:
- Промите і підсушені м’ясо цілим шматком натирати сіллю, вибраною сумішшю спецій і куркумою. Останній інгредієнт додається за смаком.
- Полити м’ясо невеликою кількістю рослинного масла. Затягнути миску плівкою і залишити в такому вигляді щонайменше на 3 – 4 години (а краще – на всю ніч).
- Упакувати замариноване м’ясо в рукав. Зав’язати краю останнього. Розташувати його на деко швом вгору.
- Відправити м’ясо запікатися в духовку на 70 хвилин при 180°С.
Готове м’ясо в рукаві подати до столу гарячим.