Як приготувати м’ясо в духовці – 15 рецептів смачного і соковитого м’яса

Свинина, приготована в рукаві

Інгредієнти:

  • 800 – 900 г свинини;
  • будь-які спеції для м’яса;
  • сіль щіпка куркуми;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Промите і підсушені м’ясо цілим шматком натирати сіллю, вибраною сумішшю спецій і куркумою. Останній інгредієнт додається за смаком.
  • Полити м’ясо невеликою кількістю рослинного масла. Затягнути миску плівкою і залишити в такому вигляді щонайменше на 3 – 4 години (а краще – на всю ніч).
  • Упакувати замариноване м’ясо в рукав. Зав’язати краю останнього. Розташувати його на деко швом вгору.
  • Відправити м’ясо запікатися в духовку на 70 хвилин при 180°С.

Готове м’ясо в рукаві подати до столу гарячим.

Дивіться також:  Як зробити кляр для риби? 9 смачних і правильних рецептів
Прокрутка до верху