Як приготувати м’ясо в духовці – 15 рецептів смачного і соковитого м’яса

М’ясо з помідорами і сиром

Інгредієнти:

  • 1 кіло свинини;
  • 4 – 5 часникових зубчиків;
  • спеції для м’яса;
  • 4 великих помідора;
  • 1 ст. класичного майонезу;
  • 350 г будь-якого твердого/напівтвердого сиру;
  • 3 шт. ріпчастої цибулі.

Приготування:

  • Промиту і обсушену свинину нарізати тонкими довгастими скибочками. Відразу викласти на деко, змащене невеликою кількістю будь-якого жиру. Посолити і присипати спеціями.
  • Зверху розподілити цибульні кільця (дуже тонкі).
  • Помідори разом з шкіркою порізати кружальцями. Розкласти їх поверх свинини з цибулею. Присипати подрібненим часником з сіллю.
  • Покрити продукти майонезом. Чим більше буде використано соусу, тим соковитіше виявиться готове частування.
  • Засипати інгредієнти тертим сиром.

Запікати страву трохи менше півгодини при 200°С.

Дивіться також:  Смачні рецепти як готувати манну кашу
Прокрутка до верху