М’ясо з помідорами і сиром
Інгредієнти:
- 1 кіло свинини;
- 4 – 5 часникових зубчиків;
- спеції для м’яса;
- 4 великих помідора;
- 1 ст. класичного майонезу;
- 350 г будь-якого твердого/напівтвердого сиру;
- 3 шт. ріпчастої цибулі.
Приготування:
- Промиту і обсушену свинину нарізати тонкими довгастими скибочками. Відразу викласти на деко, змащене невеликою кількістю будь-якого жиру. Посолити і присипати спеціями.
- Зверху розподілити цибульні кільця (дуже тонкі).
- Помідори разом з шкіркою порізати кружальцями. Розкласти їх поверх свинини з цибулею. Присипати подрібненим часником з сіллю.
- Покрити продукти майонезом. Чим більше буде використано соусу, тим соковитіше виявиться готове частування.
- Засипати інгредієнти тертим сиром.
Запікати страву трохи менше півгодини при 200°С.