Як приготувати м’ясо в духовці – 15 рецептів смачного і соковитого м’яса

У горщиках в духовці

Інгредієнти:

  • ½ Кіло свинини;
  • 400 г сирої картоплі;
  • ½ Склянки квасолі червоного кольору;
  • 100 г пасти з томатів;
  • цибулина;
  • свіжий часник за смаком;
  • сіль і перець;
  • морквина;
  • лавровий лист;
  • ½ Склянки рослинного масла;
  • 800 мл фільтрованої води.

Приготування:

  • Квасолю заздалегідь розмочити у воді і відварити до розм’якшення.
  • М’ясо порізати.
  • Картоплю порізати середніми кубиками і обсмажити на сковорідці з розігрітим олією до напівготовності.
  • В окремій сковороді смажити до появи рум’яної скоринки м’ясні шматочки. До них додати цибулю і моркву (подрібнені). Разом готувати компоненти 8 – 9 хвилин.
  • Додати в сковороду пасту з томатів. Потомити масу ще стільки ж часу без кришки при частому помішуванні.
  • Перекласти обидві піджарки в казан. Долити води, щоб вона покривала компоненти, додати сіль, лаврушку і перець. Загасити масу ще чверть години.
  • Вміст казана розподілити по горщикам.
  • У них же відправити варену квасолю і дрібні шматочки часнику.

Добре перемішати вміст горщиків. Запікати страву 70 хвилин при середній температурі під кришками.

Дивіться також:  Печеня в мультиварці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху