Як приготувати манти смачні і соковиті в домашніх умовах?

Рецепт приготування з фаршем і картоплею

На 0,7 кг просіяного пшеничного борошна береться 250 мл води, яйце, ст. ложка солі без гірки, а для начинки — 1 кг готового свино-яловичого фаршу в пропорції м’яса один до одного, півкіло лука, стільки ж картоплі і спеції (сіль, перець за смаком).

Робимо так.

  • Тісто замішується тим же самим способом, що і в попередньому варіанті.
  • Картопля рубається дрібними кубиками (чим дрібніше, тим краще, але натирати на крупній тертці, не рекомендуємо, інакше картопля «відійде» водою, що небажано).
  • У картоплю додати дрібно нарізаний ріпчаста цибулю.
  • У фарш покласти картоплю з цибулею, все посолити і поперчити, добре вимішати.
  • Розкачати тісто, нарізати довільного розміру ромбами.
  • У кожну покласти начинку і защипати краї по діагоналі. З’єднати краї ще раз попарно.
  • Відправити вироби в мантышницу на півгодини.
Дивіться також:  Смажена капуста – 8 рецептів приготування на сковороді
Прокрутка до верху