Як приготувати манти смачні і соковиті в домашніх умовах?

Манти м’ясом в мультиварці

Манти в мультиварці готуються в режимі «на пару». Приготування — 50 хвилин.

Для тіста беремо склянку води, три склянки борошна і чайну ложечку солі. Замішуємо круте тісто розкачуємо як на пельмені, але нарізаємо квадратами.

Робимо Начинку з половини кілограма змішаного фаршу (свинини і яловичини). Додамо солі, перцю, дрібно нарізані три цибулини. Всі перемішаємо і наллємо трохи молока — для соковитості.

Далі ліпимо манти, відправляємо їх на змащену маслом грати для варіння на пару.

Виставляємо потрібний режим, наливаємо в чашу мультиварки 2-3 склянки гарячої води і чекаємо. Подавати можна з соусом зі сметани з часником і зеленню або соєвим соусом.

Дивіться також:  Як приготувати коропа в духовці – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху