Манти м’ясом в мультиварці
Манти в мультиварці готуються в режимі «на пару». Приготування — 50 хвилин.
Для тіста беремо склянку води, три склянки борошна і чайну ложечку солі. Замішуємо круте тісто розкачуємо як на пельмені, але нарізаємо квадратами.
Робимо Начинку з половини кілограма змішаного фаршу (свинини і яловичини). Додамо солі, перцю, дрібно нарізані три цибулини. Всі перемішаємо і наллємо трохи молока — для соковитості.
Далі ліпимо манти, відправляємо їх на змащену маслом грати для варіння на пару.
Виставляємо потрібний режим, наливаємо в чашу мультиварки 2-3 склянки гарячої води і чекаємо. Подавати можна з соусом зі сметани з часником і зеленню або соєвим соусом.