Як приготувати манти смачні і соковиті в домашніх умовах?

По-татарськи

Татарські манти готуються з картоплею та м’ясом — бараниною і яловичиною.

Для тіста:

  • стакан молока з водою або просто води;
  • 3 склянки борошна;
  • одне яйце;
  • пів-ложечки солі;
  • ложка олії.

Начинка:

  • 300 г м’яса;
  • картопля середніх розмірів — штук 5-6;
  • пара цибулин;
  • 2 зубці часнику;
  • спеції за смаком (сіль і перець мелений);
  • приправи або трави — базилік, кінза.

Всі маніпуляції з тестом проводяться за аналогією з попередніми варіантами. Начинка ріжеться ножем. Після подрібнення всіх інгредієнтів маса добре вимішується, для соковитості додається трохи води.

Дивіться також:  Картопля в мундирі – 6 рецептів запікання та варіння
Прокрутка до верху