Оригінальний рецепт з рибою
Манти можна приготувати з рибою. В рецепті використовується горбуша, але цілком підійде тріска і будь-яка морська риба. Якщо сорт нежирний, то непогано додати до фаршу сало. Якщо жирна риба сама по собі, то класти сало, чи ні — на ваш розсуд.
На кілограм борошна для тіста:
- одну свіжоморожену горбушу;
- пару штук цибулі;
- 2 яйця;
- 100 г сала;
- перцю і солі за смаком.
На воді, 1 яйце і борошна замішуємо тісто, готуємо начинку. Її робимо з прокрученої на м’ясорубці риби (попередньо знявши шкіру і вийнявши кістки), подрібненого цибулі, яйця і приправ. Все інше не відрізняється від традиційного приготування класичних м’ясних мантів.