Як приготувати манти смачні і соковиті в домашніх умовах?

Оригінальний рецепт з рибою

Манти можна приготувати з рибою. В рецепті використовується горбуша, але цілком підійде тріска і будь-яка морська риба. Якщо сорт нежирний, то непогано додати до фаршу сало. Якщо жирна риба сама по собі, то класти сало, чи ні — на ваш розсуд.

На кілограм борошна для тіста:

  • одну свіжоморожену горбушу;
  • пару штук цибулі;
  • 2 яйця;
  • 100 г сала;
  • перцю і солі за смаком.

На воді, 1 яйце і борошна замішуємо тісто, готуємо начинку. Її робимо з прокрученої на м’ясорубці риби (попередньо знявши шкіру і вийнявши кістки), подрібненого цибулі, яйця і приправ. Все інше не відрізняється від традиційного приготування класичних м’ясних мантів.

Дивіться також:  Котлети цибульні – 7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху