Як приготувати манти смачні і соковиті в домашніх умовах?

Готуємо в пароварці

Манти можна приготувати в пароварці. У неї є певні переваги перед мантоваркой — готуються вони в пароварці швидше і можна самостійно вибирати режим приготування. А тісто, начинка можуть бути звичайними, як на традиційних варіантах.

Скільки варити манти на пару?

У мантоварке вироби варяться не менше 40-50 хвилин, в залежності від розмірів мантів.

У пароварці процес йде швидше, достатньо 20-30 хвилин.

З яким соусом подавати страву?

Залежно від начинки манти подаються з різними добавками і соусами.

Найчастіше блюдо робиться з м’ясом, а тому доречні будуть такі добавки:

  • сметана з подрібненою зеленню петрушки, кінзи або базиліка і часником;
  • томатний кетчуп;
  • аджика;
  • домашнє лечо;
  • гарячі підливи на основі овочевої обсмаження з томатами, цибулею і морквою;
  • майонез;
  • легкі салати з овочів, а також замаринований в оцті ріпчасту цибулю.
Дивіться також:  Кефаль – що за риба, 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху