Готуємо в пароварці
Манти можна приготувати в пароварці. У неї є певні переваги перед мантоваркой — готуються вони в пароварці швидше і можна самостійно вибирати режим приготування. А тісто, начинка можуть бути звичайними, як на традиційних варіантах.
Скільки варити манти на пару?
У мантоварке вироби варяться не менше 40-50 хвилин, в залежності від розмірів мантів.
У пароварці процес йде швидше, достатньо 20-30 хвилин.
З яким соусом подавати страву?
Залежно від начинки манти подаються з різними добавками і соусами.
Найчастіше блюдо робиться з м’ясом, а тому доречні будуть такі добавки:
- сметана з подрібненою зеленню петрушки, кінзи або базиліка і часником;
- томатний кетчуп;
- аджика;
- домашнє лечо;
- гарячі підливи на основі овочевої обсмаження з томатами, цибулею і морквою;
- майонез;
- легкі салати з овочів, а також замаринований в оцті ріпчасту цибулю.