Як приготувати манти в домашніх умовах

Тісто на кефірі

Вам знадобиться:

  • борошно — 500 г;
  • сода харчова — 6 м;
  • олія (соняшникова чи оливкова) — 15 мл;
  • кефір — ½ склянки.

З’єднуємо в чаші кефір кімнатної температури, щіпку солі і масло. Просіваємо борошно і робимо правильний заміс тіста, регулюючи кількість сипучого компоненту. На виході отримуємо м’яку, приємну для рук масу.

Тісто на мінеральній воді

Заздалегідь підготуйте:

  • яйце;
  • борошно — 260 г;
  • пісне масло — 20 г;
  • вода мінеральна — ½ склянки;
  • по дрібці солі і звичайного цукру.

У просіяне борошно вбиваємо яйце, з’єднуємо його з частиною сипучого продукту. Додаємо інші інгредієнти, вливаємо сильно газовану воду і замішуємо еластичне тісто.

Домігшись вчиненого якості основи для мантів, обов’язково надаємо їй півгодинної «відпустка» для відпочинку.

Дивіться також:  Пшоняна каша з гарбузом на молоці – 5 рецептів
Прокрутка до верху