Секрети приготування смачної начинки на манти
Завдання наповнення східних виробів різноманітною начинкою не менш важлива, ніж отримання якісного тесту.
Умови приготування смачної начинки:
- Для отримання соковитого рубленого фаршу використовуємо добре наточені ножі. В крайньому випадку, подрібнюємо продукти м’ясорубкою з великою насадкою.
- До складу начинки з яловичини включаємо м’якоть свинини, а також шматочки курдючного жиру.
- До складу м’ясних інгредієнтів неодмінно додаємо цибулю в пропорції 1:2. Запропонованим способом забезпечуємо фарш соковитістю.
- Чудовим компонентом для начинки визнані такі продукти, як гарбуз і картоплю. Шматочки коренеплоду, як губка, вбирають зайвий сік, запобігаючи розрив оболонки мантів.
- Використовуючи сучасні методи кулінарної напрацювання, «залучаємо» для приготування смачних начинок свіжі гриби, фрукти, морепродукти, сир та овочі.