Рецепт приготування з фаршем і картоплею
Додати до м’ясного фаршу компонента з бульб картоплі забезпечить начинку ніжними якостями і приємним смаком.
Необхідні інгредієнти:
- заздалегідь виготовлене тісто — 1 кг;
- м’ясний фарш — 500 г;
- картопля — 300 г;
- головки цибулі — 3 шт.;
- сіль, зелень, спеції.
Поетапне приготування:
- Коренеплоди відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо їх у фарш разом з тонко нашаткованою півкільцями цибулею і нарубаною зеленню. Перемішуємо склад, приєднуючи сіль, спеції і прянощі.
- Розкачуємо тісто, ділимо його на квадрати або кружечки. Якщо утворимо товсті коржі, страва набуває вишуканий вигляд. Тонкі пласти зроблять страву більш ніжним і смачним. Питання правильної ліплення розглянемо в одному з наступних рецептів.
- Викладаємо сформовані вироби на решітки мантоварки. Витримуємо між ними невелика відстань, щоб замість окремих мантів не приготувати випадково пиріг.
Подаємо східне блюдо з домашньою сметаною або свіжим маслом.