Як приготувати манти в домашніх умовах

Як приготувати манти в мультиварці?

Необхідні продукти:

  • борошно — 260 г;
  • яйце;
  • очищена вода — 100 мл;
  • олія (соняшникова чи оливкова) — 20 г;
  • м’ясо (яловичина, свинина) — 300 г;
  • цибуля-ріпка — 2 шт.;
  • сіль, трохи перцю, зелень.

Процес приготування:

  • З просіяного пшеничного борошна, яйця, масла і солі замішуємо тісто, «округляємо» отриману заготівлю і залишаємо на півгодини її під рушником.
  • М’ясну м’якоть звільняємо від плівок і сухожиль, нарізаємо шматочками. Продукт рубаємо ножем або пропускаємо через велику решітку кухонного комбайна. Додаємо бажану кількість солі, перцю, робимо заміс фаршу.
  • Розкачуємо тісто тонким шаром, поверх якого викладаємо м’ясний шар, посипаємо нарубаною зеленню. Звертаємо лист з начинкою рулетом, щільно закріплюємо краї тіста. Розміщуємо виріб на решітку, змащуємо маслом.
  • Вливаємо в чашу агрегату воду, вибираємо програму «Варка на пару», встановлюємо час приготування 1 год.

Дістаємо апетитний рулет, поділяємо на частини, подаємо манти з мультиварки під ароматною домашньою сметаною.

Дивіться також:  Що приготувати з свинячої вирізки – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху