Як приготувати манти в домашніх умовах

Рецепт приготування в пароварці

Широкий функціонал електроприладу не тільки дозволяє готувати соковиті і апетитні манти, але і одночасно отримувати інші різноманітні страви.

Склад компонентів:

  • м’ясний фарш — 500 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • холодна вода — 200 мл;
  • борошно — 300 г;
  • олія (оливкова або соняшникова) — 100 г;
  • сіль використовуємо за вподобанням.

Спосіб приготування:

  • З’єднуємо просіяне борошно і воду, замішуємо тісто щільної структури. Загортаємо кулю в плівку і відправляємо на годину в холодильник.
  • Додаємо в м’ясний фарш нарізаний кубиками цибулю, сіль, спеції і прянощі, ретельно вимішуємо складу.
  • Розкачуємо тісто, вирізаємо квадрати або кружечки, розміщуємо начинку, формуємо манти.
  • Кожен виріб занурюємо в ароматне масло, викладаємо в пароварку на деякій відстані один від одного. Готуємо страву 45 хвилин при активному кипінні води.

Подаємо страву, щедро змащуючи вершковим маслом і посипаючи сумішшю духмяних перців. Такі традиції!

Дивіться також:  Риба товстолобик – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху