Рецепт приготування в пароварці
Широкий функціонал електроприладу не тільки дозволяє готувати соковиті і апетитні манти, але і одночасно отримувати інші різноманітні страви.
Склад компонентів:
- м’ясний фарш — 500 г;
- цибуля ріпчаста — 2 шт.;
- холодна вода — 200 мл;
- борошно — 300 г;
- олія (оливкова або соняшникова) — 100 г;
- сіль використовуємо за вподобанням.
Спосіб приготування:
- З’єднуємо просіяне борошно і воду, замішуємо тісто щільної структури. Загортаємо кулю в плівку і відправляємо на годину в холодильник.
- Додаємо в м’ясний фарш нарізаний кубиками цибулю, сіль, спеції і прянощі, ретельно вимішуємо складу.
- Розкачуємо тісто, вирізаємо квадрати або кружечки, розміщуємо начинку, формуємо манти.
- Кожен виріб занурюємо в ароматне масло, викладаємо в пароварку на деякій відстані один від одного. Готуємо страву 45 хвилин при активному кипінні води.
Подаємо страву, щедро змащуючи вершковим маслом і посипаючи сумішшю духмяних перців. Такі традиції!