Як приготувати міні-торт

Зазвичай, люди віддають перевагу легким і швидким сніданків, так як вранці часу завжди дуже мало. Але омлети, каші і бутерброди швидко набридають і вже не викликають яскравого відчуття від смаку. Тому необхідно якось урізноманітнити свій ранковий раціон, зробити це допоможе смачна і корисна випічка.

Так як ми враховуємо брак часу вранці, пропонований рецепт займе мінімум часу і витрат.

 

Рецепт приготування міні-торта

Для міні-торта вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 200 грам сиру, краще всього вибирати нежирний (якщо ви стежите за фігурою), але вранці можна є більш калорійні страви, так як сніданок забезпечує вас енергією на цілий день, тому можна взяти 5-7 %-ний сир.
  • Манна крупа, приблизно 3 столові ложки
  • Висівки – 2 столових ложки
  • Мед – 1 чайна ложка
  • Молоко
  • Час приготування: 15 хвилин. Кількість порцій: 2.

    Як приготувати міні-торт:

    Якщо ви вибрали розсипчастий великий сир, то його необхідно буде розбити блендером до однорідної маси так, щоб у коржах не було грудочок. Після цього візьміть одне невелике яйце і збийте його в сир прямо в блендер, далі збивайте протягом декількох хвилин. Потім додайте туди три столові ложки манної крупи і дві столові ложки висівок. Висівки потрібно буде взяти вівсяні. Це більш бюджетний варіант борошна, і до того ж більш корисний, так як пшеничне борошно має багато калорій, але проходячи через велику кількість стадій обробки, втрачає всі свої цінні властивості. Також додайте до цієї маси трохи меду і молока. Мед потрібен для солодощі замість цукру, а молоко для більш рідкої консистенції.

    Добре збийте тісто і перевірте його консистенцію, якщо вийшло дуже густим – додайте ще трохи молока і знову збийте.

    Дивіться також:  Рецепт фаршированих помідорів в томатному соусі

    Розігрійте сковороду, смажити ми будемо без масла, краще всього, якщо у вас буде антипригарна сковорода. Викладіть отриману масу ложкою на сковороду і швиденько разравняйте її, оформивши у вигляді невеличкого кружальця, але такого, щоб зверху можна було викласти начинку.

    Ці коржі випікаються майже миттєво і не прилипають до сковороди, тому приготуйтеся відразу перевертати їх. Приблизно у вас вийде 4-5 коржів.

    Тепер займемося начинкою. Ви можете придумати все, що завгодно, вибравши свої улюблені інгредієнти. Наприклад, можна кожен корж змастити медом, або солодким соусом із натурального йогурту, кориці і кокосової стружки, далі викласти на кожен корж, або через один тонкі шматочки бананів. Останній завершальний корж можна прикрасити часточками мандаринів.

    Ваш сніданок готовий! Цей міні-торт можна розрізати на 2-3 частини, тому його вистачить навіть на двох.

    Прокрутка до верху