Покрокове приготування з шинкою
Домашня паста «Карбонара» не обов’язково готується з беконом, його цілком можна замінити шинкою.
Звичайно, смак злегка зміниться, але гірше точно не стане.
Необхідні продукти:
- три яйця;
- 200 грам шинки;
- ложка оливкової олії;
- половина пачки спагетті;
- 0,2 літра вершків;
- 100 грам Пармезану.
Процес приготування:
- Бекон потрібно подрібнити. Краще всього, якщо ви перетворите його на невеликі брусочки. Потім обсмажте їх з додаванням масла.
- Окремо змішуємо вершки зі спеціями і тертим сиром, отриману масу заливаємо до бекону.
- Добре прогріваємо, щоб соус трохи загус, додаємо туди вже відварені макарони і перешиваємо для рівномірного розподілу вершків та сиру. Після цього страву готове до подачі.