Як приготувати пасту «Карбонара» – 8 рецептів в домашніх умовах

Покрокове приготування з шинкою

Домашня паста «Карбонара» не обов’язково готується з беконом, його цілком можна замінити шинкою.

Звичайно, смак злегка зміниться, але гірше точно не стане.

Необхідні продукти:

  • три яйця;
  • 200 грам шинки;
  • ложка оливкової олії;
  • половина пачки спагетті;
  • 0,2 літра вершків;
  • 100 грам Пармезану.

Процес приготування:

  • Бекон потрібно подрібнити. Краще всього, якщо ви перетворите його на невеликі брусочки. Потім обсмажте їх з додаванням масла.
  • Окремо змішуємо вершки зі спеціями і тертим сиром, отриману масу заливаємо до бекону.
  • Добре прогріваємо, щоб соус трохи загус, додаємо туди вже відварені макарони і перешиваємо для рівномірного розподілу вершків та сиру. Після цього страву готове до подачі.
Дивіться також:  Батат – що це таке? Рецепти, як приготувати солодку картоплю Батат
Прокрутка до верху