Як приготувати пасту «Карбонара» – 8 рецептів в домашніх умовах

Паста «Карбонара» з м’ясним фаршем

Інгредієнти для страви:

  • приправи за смаком;
  • 0,2 літра вершків;
  • 0,1 кг сиру;
  • 350 грам фаршу;
  • 150 грам макаронів;
  • три жовтка.

Процес приготування:

  • Ставимо отвариваться макарони, а в цей час готуємо соус.
  • Вибраний фарш потрібно обсмажити, при цьому в процесі розминайте його виделкою або лопаткою, щоб не було грудок.
  • Окремо змішуємо жовтки, до них кладемо заздалегідь перетертий сир і спеції за власним смаком.
  • До фаршу додаємо спагетті, туди ж вливаємо яєчну суміш, перемішуємо і на повільному вогні тушкуємо блюдо близько 10 хвилин, щоб соус загус.
Дивіться також:  Котлети з картоплі – 10 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху