Паста «Карбонара» з м’ясним фаршем
Інгредієнти для страви:
- приправи за смаком;
- 0,2 літра вершків;
- 0,1 кг сиру;
- 350 грам фаршу;
- 150 грам макаронів;
- три жовтка.
Процес приготування:
- Ставимо отвариваться макарони, а в цей час готуємо соус.
- Вибраний фарш потрібно обсмажити, при цьому в процесі розминайте його виделкою або лопаткою, щоб не було грудок.
- Окремо змішуємо жовтки, до них кладемо заздалегідь перетертий сир і спеції за власним смаком.
- До фаршу додаємо спагетті, туди ж вливаємо яєчну суміш, перемішуємо і на повільному вогні тушкуємо блюдо близько 10 хвилин, щоб соус загус.