Рецепт від Юлії Висоцької
Необхідні продукти:
- три яйця;
- 120 грам бекону;
- невелика цибулина;
- будь-які приправи;
- зелень петрушки;
- 0,15 кг макаронів;
- дві ложки оливкової олії;
- 120 грам Пармезану.
Процес приготування:
- Для початку подрібнюємо будь-яким способом цибулю і смажимо його на олії.
- Потім додаємо до нього бекон смужками і продовжуємо тримати інгредієнти на вогні, поки він не стане хрустким.
- Відварюємо макарони майже до готовності, викладаємо до бекону і перемішуємо.
- Сир перетираємо на дрібній тертці, додаємо до нього яйця, кладемо сіль і перець.
- Чекаємо, коли макарони трохи охолонуть, і з’єднуємо їх з яєчною масою. Подаємо, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню.
Крім цих рецептів, є багато й інших варіантів приготування пасти. Ви можете змінювати інгредієнти і таким чином знайти для себе ідеальне смакове поєднання якісних макаронів з іншими м’ясними і овочевими добавками.