Як приготувати пасту «Карбонара» – 8 рецептів в домашніх умовах

Рецепт від Юлії Висоцької

Необхідні продукти:

  • три яйця;
  • 120 грам бекону;
  • невелика цибулина;
  • будь-які приправи;
  • зелень петрушки;
  • 0,15 кг макаронів;
  • дві ложки оливкової олії;
  • 120 грам Пармезану.

Процес приготування:

  • Для початку подрібнюємо будь-яким способом цибулю і смажимо його на олії.
  • Потім додаємо до нього бекон смужками і продовжуємо тримати інгредієнти на вогні, поки він не стане хрустким.
  • Відварюємо макарони майже до готовності, викладаємо до бекону і перемішуємо.
  • Сир перетираємо на дрібній тертці, додаємо до нього яйця, кладемо сіль і перець.
  • Чекаємо, коли макарони трохи охолонуть, і з’єднуємо їх з яєчною масою. Подаємо, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню.

Крім цих рецептів, є багато й інших варіантів приготування пасти. Ви можете змінювати інгредієнти і таким чином знайти для себе ідеальне смакове поєднання якісних макаронів з іншими м’ясними і овочевими добавками.

Дивіться також:  Вівсяна каша на воді – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху