Як приготувати рисову кашу на молоці

Каша швидкого варіння

Для шанувальників здорової їжі пропонуємо рецепт швидкого варіння, при якому страва піддається тепловій обробці мінімум часу. Для цього на склянку рису береться літр молока. В коли молоко закипить, додається сіль і цукор за смаком, а також промита до прозорої води крупа. Все повинно прокипіти хвилини три. Кладеться шматочок олії, вогонь вимикається, а упаковану доступним способом кашу, відправляємо для упрівання.

Через 40 хвилин дістаємо і пробуємо. Вона виходить не густий і дуже смачною.

Дивіться також:  Як посолити ікру форелі в домашніх умовах – 6 швидких і смачних рецептів засолювання ікри червоної риби
Прокрутка до верху