Рецепт запікання з картоплею
Смачний, швидкий домашній варіант вечері можна зробити з риби з картоплею. Страва вийде поживним і одночасно дієтичним. Ситно, не жирно, сподобається всім домашнім — що ще потрібно для простої їжі на кожен лінь!
Беремо три рибки, кілограм картоплі, пару цибулин, перцю і солі за смаком. Цибулю, картоплю ріжемо нетовстими кружечками, рибу надрізаємо не до кінця зі спинки, краще це робити по діагоналі — виглядає акуратніше. Рибу солимо, перчимо, теж робимо з картоплею.
На деко, змащене маслом, кладемо картоплю, зверху посипаємо частиною цибулі, трохи цибулі вставляємо в розрізи на рибі. Рибу кладемо на овочі, ставимо деко в духовку на середній вогонь і запікаємо хвилин 50-60. Подаємо відразу ж після виймання.
До речі, деякі люблять таку запечену рибу саме після того, як страва охолоне.