З курячим філе
Оригінальними і досить смачними виходять роли, якщо вони зроблені з курятиною. Тільки брати для цього потрібно філе птиці.
Знадобляться такі продукти:
- 0,22-0,25 кг рису;
- 1 шматок філе;
- 68-80 г м’якого сиру;
- огірок;
- упаковка норі;
- рисовий оцет, цукор і сіль за бажанням.
Як готувати страву:
- Відварюємо рисові зерна, заправляємо масою з оцту, солі і цукру.
- Ріжемо філе тонкими смужками, так само подрібнюємо огірок і сирний шматок. Якщо останній настільки м’який, що нарізати його неможливо, залишиться тільки змастити їм ту частину рису, на яку буде поміщений наповнювач.
- Укладаємо норі на рогожу, змочуємо долоні в рисовому оцті і розподіляємо крупинки по всьому листу, залишивши невеликий запас по краю.
- Викладаємо на крупу підготовлені смужки, згортаємо рулет, а потім нарізаємо.
На замітку. Можна зробити смак цієї страви більш яскравим, якщо додати в начинку трохи корейської моркви.