Як приготувати тефтелі в мультиварці?

Сьогодні ми навчимося готувати тефтелі в мультиварці, дізнаємося секрети, навчимося правильно вибирати продукти. Тефтелі є за своєю суттю невеликими круглими котлетками знайомими з дитинства. Їх можна запікати, смажити, тушкувати і варити на пару. Вони дуже схожі з котлетами, але для їх складу використовуються більше яєць, хліба, цибулі, додаються крупи та овочі. Смакові якості тюфтельок в основному залежать не від фаршу, а від соусу, в якому їх готували. При додаванні в підливку більше овочів смакові якості будуть одні, при приготуванні їх в сметанному соусі вийде інший смак, хоча фарш буде використовуватися однаковий. Тефтелі в мультиварці дуже легко приготувати ніжними, м’якими і дуже смачними.

Вибір продуктів для приготування тефтелькою в мультиварці

При приготуванні цієї страви може використовуватися різний фарш. Його можна приготувати з будь-якого м’яса, яке вам до душі.
При виборі рису для тефтелькою також можна покладатися на свій смак. Готувати їх можна з різноманітних сортів рису.

Як приготувати ароматні тефтелі в мультиварці з підливкою?
Необхідно очистити і нарізати цибулю на дрібні кубики. Так виходить смачніше, ніж з цибулею, який пропустили через м’ясорубку. Цибуля при обробці в м’ясорубці втрачає велику кількість соку, який зливається, а якщо нарізати його шматочками, то він збереже всі свої властивості.

 

Рецепт смачних тюфтельок в мультиварці

Потім необхідно з’єднати разом фарш з промитим рисом, яйцем, сіллю і нарізаною цибулею. Рівномірно розподіляємо всі інгредієнти за допомогою рук. З отриманої маси робимо круглі тюфтельки . Далі, слід налити в каструлю олію, включити режим «Смаження» і в прогріту чашу викласти тефтелі. Обсмажуються тефтелі в мультиварці не більше 10 хвилин – це необхідно, щоб при гасінні вони залишилися в тій же формі.
Після цього потрібно вимкнути режим, додати лавровий лист і різні спеції за смаком і залити все підливою. Вона повинна заповнити тефтелі не менше половини.

Дивіться також:  Рецепт торта «День і ніч» з фото. Покрокове приготування

 

Приготування соусу для тефтелькою в мультиварці

У ємності з’єднується сметана, кетчуп і борошно. Намагаємося перемішати все рівномірно, для цього борошно потрібно всипати потроху і весь час перемішувати. Заливається все однією склянкою води і солиться. Інгредієнти соусу повинні розчинитися при перемішуванні. Соус для тефтелькою: В кінці необхідно присипати все порізаною зеленню, закрити кришкою і включити режим «Гасіння» на півгодини.
Очікуємо звуковий сигнал і дістаємо з мультиварки смачні тюфтельки.

 

 

Зверніть увагу на такі страви:

Йогурт в мультиварці

Яблучний пиріг в мультиварці

Картопля в мультиварці

Фарширований перець в мультиварці

Бісквіт в мультиварці

 

 

 

Прокрутка до верху