Як приготувати цвітну капусту – 10 швидких, смачних та корисних рецептів

Цвітна капуста – це овоч, який люблять далеко не всі, тому господиням доводиться вдаватися до хитрощів, щоб догодити привередам. Ми розповімо, як легко і швидко посмажити цвітну капусту в хрусткому клярі, запекти в духовці і навіть зварити суп наваристий.

Цвітна капуста в клярі з хрусткою скоринкою на сковороді

Цвітна капуста в клярі з хрусткою скоринкою на сковороді – це універсальна страва, яку можна окремо подати у вигляді гарніру. Щоб капуста краще пропеклася і вийшла м’якою та соковитою всередині, розрізайте качани на невеликі шматочки.

Інгредієнти:

на – 3 порції

  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка
  • Олія – ​​для смаження
  • Вода – 1 л.
  • Крохмаль картопляний – 2 ст.л.
  • Капуста цвітна – 450 гр.

Процес приготування:

Як швидко та смачно приготувати цвітну капусту? Візьміть для рецепту свіжу цвітну капусту, вона вийде значно смачніше, ніж заморожена. Кляр готуватимемо найпростіший із крохмалю та яєць.

Добре помийте качан цвітної капусти. Розберіть його на суцвіття невеликого розміру, зрізайте довгі ніжки.

Влийте у каструлю воду, поставте ємність на вогонь. Коли рідина закипить, трохи посоліть її. На літр води буде достатньо половини чайної ложки. Викласти суцвіття в окріп і варити їх протягом 3-4 хвилин.

Після варіння, капусту виловіть шумівкою і залиште на тарілці остигати.

Далі візьміть зручну глибоку миску, розбийте в неї два курячі яйця. Додайте на свій розсуд сіль і одну-дві щіпки меленого чорного перцю. Все добре перемішайте віночком.

В однорідну яєчну масу всипте крохмаль, 2-2,5 столових ложок буде достатньо. Знову все змішайте віночком.

Для зручнішої роботи викладайте капусту в кляр порціями. Перемішуйте овочі, щоб їх кляр рівномірно покрив.

Прогрійте на плиті сковороду, потім налийте на розігріту поверхню рафіновану олію. Викладайте шматочки капусти на невеликій відстані.

На сильному вогні смажте цвітну капусту в клярі з усіх боків до золотистої скоринки.

Готову цвітну капусту в клярі перекладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали в себе надлишки олії. А на сковороду викладайте наступну порцію цвітної капусти.

Цвітну капусту в хрусткому клярі подавайте на стіл у гарячому вигляді. Як доповнення можна використовувати соуси на ваш смак. Смачного!

Запечена цвітна капуста з сиром у духовці

Запечена цвітна капуста з сиром у духовці – це апетитна на вигляд та ніжна на смак страва. І тим не менш, запечена цвітна капуста виходить поживною та ситною. У компанію до такого гарніру можна відварити курячі грудки або запекти рибу.

Час приготування: 35 хв.

Час приготування: 15-20 хв.

порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 1 год.
  • Суміш перців мелена – 0,25 ч.л.
  • Сметана 15% – 100 грн.
  • Капуста цвітна – 500-600 гр.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Вода – 1,5-2 л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Петрушка – 4 гілки.

Процес приготування:

Крок 1. Купуйте свіжу цвітну капусту. Якщо ж використовуєте заморожену, читайте упаковку, овочі вже можуть бути бланшованими.

Крок 2. Качан цвітної капусти вимийте під краном і розберіть окремі суцвіття. Ніжки можна зрізати або ж нарізати їх кубиками і запекти.

Крок 3. У каструлю влийте холодну воду, додайте|добавляйте| біля чайної ложки солі, перемішайте і поставте на сильний вогонь. Коли рідина закипить, викладіть у ній підготовлену цвітну капусту, проваріть протягом 3 хвилин.

Крок 4. Вміст каструлі вилийте на друшляк, вода стіче, а капусту залиште, щоб вона трохи охолола.

Крок 5. Коли капуста буде зварена, можна вмикати духовку, щоб прогрівалася. Очистіть один зубчик часнику і дрібно порубайте його ножем. У мисці змішайте сметану з курячим яйцем, часником, щіпкою солі та меленим перцем. Якщо у вас дуже солоний сир, то сіль можна не використовувати.

Крок 6. Можна викласти капусту в миску зі сметанним соусом. Або покласти її в жароміцну форму і залити соусом.

Крок 7. Твердий сир натріть на великій тертці і розсипте поверх заготовки з капустою.

Крок 8. Запікайте цвітну капусту із сиром у духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин.

Крок 9. Перед подачею гарячу страву посипте рубаною петрушкою. Смачного!

Маринована цвітна капуста по-корейськи

Маринована цвітна капуста – це чудова пікантна закуска, яку подають зазвичай в охолодженому вигляді. З м’ясом і куркою вона поєднується ідеальним чином. Ви легко своїми руками зможете приготувати цю диво-закуску.

Час приготування: 8-10 ч.30 хв.

Час приготування: 25-30 хв.

порцій – 7.

Інгредієнти:

Продукти:

  • Морквина – 1 шт.
  • Олія соняшникова – 50 мл.
  • Часник – 4 зуби.
  • Капуста цвітна – 600-700 гр.

Для маринаду:

  • Вода – 1 л.
  • Сіль – 1,5 ст.
  • Куркума – 0,3 год.
  • Коріандр мелений – 2 ч.л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч.л.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Есенція оцтова 70% – 1 ст.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Паприка мелена – 0,5-1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Для закуски вам знадобляться всі спеції зі списку та свіжа цвітна капуста. Вибирайте щільний і пишний качан. Уважно промийте капусту під краном від забруднень і одразу розберіть на суцвіття приблизно однакового розміру.

Крок 2. Одну велику морквину помийте від землі та пилу, очистіть і натріть за допомогою спеціальної тертки. У вас має вийти стружка у вигляді тонкої довгої соломки.

Дивіться також:  Корисні властивості какао і його шкоду

Крок 3. В об’ємну миску складіть капусту та морквяну стружку, акуратно перемішайте овочі руками, не приминайте сильно.

Крок 4. Очистіть від лушпиння часникові зубчики. Їх дрібно посікти ножем або пропустіть через прес. Додайте часник до овочів у миску, ще раз перемішайте.

Крок 5. У каструлю влийте 1 л холодної води, поставте ємність на вогонь. Коли рідина закипить, всипте цукор. Перемішайте, щоб він розчинився.

Крок 6. Також всипте сіль, мелений червоний та чорний перці, паприку, коріандр, куркуму для кольору. Перемішайте, щоб усі спеції розчинилися у маринаді.

Крок 7. Заберіть каструлю з вогню, влийте в пікантний маринад оцтову есенцію.

Крок 8. Спочатку до овочів влийте рафіновану олію, перемішайте. Потім влийте гарячий маринад.

Крок 9. На цвітну капусту з морквою помістіть плоску тарілку і встановіть зверху гніт у вигляді баночки з водою. Капуста буде притиснута пресом, це сприятиме найшвидшому маринуванню. Помістіть цю конструкцію на ніч у холодильник.

Крок 10. Мариновану цвітну капусту по-корейськи можна подавати на стіл вже наступного дня. Смак у неї чарівний та не дуже гострий. Смачного!

Суп-пюре із цвітної капусти

Суп-пюре з цвітної капусти – це оригінальна страва для поживного сімейного обіду. Консистенція у нього виходить кремовою та бархатистою. Крім капусти нам знадобиться картопля, цибуля, часник, вершки, а також зелень та спеції для яскравого смаку.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 25-30 хв.

порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Петрушка – 6 гілок.
  • Вершки – 200 мл.
  • Олія вершкове – 1 ст.л.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Вода – 250 мл.
  • Капуста цвітна – 300-350 гр.
  • Лист лавровий – 1-2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Цвітна капуста задає основний смак страві, картопля додасть йому густоти та в’язкості. Почистіть картоплю, цибулю та часник. Всі овочі добре промийте проточною водою.

Крок 2. Картоплю середнього розміру наріжте кубиками або брусками, як вам подобається.

Крок 3. Качан цвітної капусти розділіть руками окремі суцвіття. Ніжки наріжте невеликими кубиками, щоб швидше зварилися.

Крок 4. Велику головку цибулі наріжте півкільцями або четвертинками кілець.

Крок 5. Листки петрушки обірвіть з гілочок і наріжте. Часник спочатку крупно наріжте. Потім петрушку та часник дуже дрібно порубайте ножем, щоб вийшла однорідна суміш.

Крок 6. Поставте на вогонь каструлю із товстим дном. Розтопіть у ній приблизно столову ложку вершкового масла|мастила|. Спочатку обсмажте на олії до прозорості цибулю, посоліть і приправте її.

Крок 7. Далі до пасерованої цибулі додайте кубики картоплі, перемішайте та обсмажте овочі протягом двох хвилин.

Крок 8. Після цього влийте воду та доведіть овочеву масу до кипіння. Киньте в бульйон лавровий листок або парочку, якщо вони дрібні. Варіть 10 хвилин|мінути| на повільному вогні.

Крок 9. Через 10 хвилин витягніть з бульйону лавровий лист і влийте вершки, перемішайте.

Крок 10. Далі опустіть у каструлю з бульйоном цвітну капусту, варіть суп до готовності протягом 10-15 хвилин. Слідкуйте, щоб суп сильно не кипів, інакше вершки можуть звернутися.

Крок 11. Коли картопля та цвітна капуста будуть готові, можна знімати каструлю з вогню. Пюрируйте її вміст занурювальним блендером до однорідної кремової консистенції.

Крок 12. Крем-суп із цвітної капусти розлийте по тарілках. У кожну порцію додайте подрібнену петрушку з часником. Також можна доповнити суп сухариками із білого хліба. Смачного!

Запіканка з цвітної капусти з яйцем, сиром та сметаною

Запіканка з цвітної капусти з яйцем, сиром та сметаною – це смачна та поживна страва із спокусливим вершковим ароматом. Готувати його нескладно, ви легко зможете запекти овочі на вечерю, вийде ситно, але легко для шлунка.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 15-25 хв.

порцій – 2-3.

Інгредієнти:

  • Сметана – 3 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Сіль за смаком.
  • Масло вершкове – для змащування форм.
  • Сир напівтвердий – 100 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Капуста цвітна – 500 гр.
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

Крок 1. Якщо у вас свіжа цвітна капуста, її необхідно трохи проварити. Помийте качан, розберіть окремі суцвіття. У каструлі закип’ятіть воду, трохи підсоліть її та викладіть суцвіття капусти. Варіть овочі приблизно 3 хвилини. Потім вилийте вміст каструлі на друшляк, залиште капусту в ньому, щоб стекла вода.

Крок 2. Увімкніть духовку та встановіть температуру 180 градусів. Ми будемо використовувати горщики, але також підійде будь-яка інша відповідна за розміром жароміцна форма. Змастіть горщики вершковим маслом. Розділіть капусту на суцвіття або наріжте ще дрібнішими шматочки. Розкладіть овоч за формами.

Крок 3. У миску розбийте куряче яйце, викладіть сметану, додайте подрібнений часник та кріп. Для смаку додайте сіль та мелений чорний перець.

Крок 4. Перемішуйте сметанний соус до однорідного стану.

Крок 5. У рівних кількостях розлийте сметанний соус за формами. Завершіть заготовки тертою сирною стружкою.

Крок 6. Запікайте цвітну капусту в духовці протягом 10-15 хвилин. Як тільки сирна стружка зверху розплавиться і утворює рум’яну скоринку, можна діставати страву з духовки. Подавайте запіканку з цвітної капусти з яйцем, сиром і сметаною в горщиках, поки тепла страва. Смачного!

Дивіться також:  Суп з сушених грибів — 7 рецептів приготування вдома

Цвітна капуста з куркою в духовці

Цвітна капуста з куркою в духовці – це блюдо, яке чудово впишеться в будь-який раціон харчування. По-перше, рецепт дуже простий. По-друге, страва виходить ситною, але легкою. По-третє, це дуже вдале поєднання продуктів, що дозволяє отримати дуже смачний результат.

Час приготування: 1 год.

Час приготування: 25 хв.

порцій – 5.

Інгредієнти:

  • Сметана – 150 мл.
  • Часник сушений – 0,3 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Капуста цвітна – 700 гр.
  • Горіх мускатний мелений – 1 щіпка.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Філе куряче – 550 гр.
  • Вода – 4,5 л.
  • Сіль – 1,25 ч.л.
  • Яйця – 3 шт.
  • Чебрець сушений – 0,3 ч.л.
  • Олія вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте свіжу цвітну капусту, охолоджене куряче філе, курячі яйця, сир та необхідні спеції та олії. Також потрібна крижана вода, можна заздалегідь поставити в холодильник для охолодження 2 літри води.

Крок 2. Качан цвітної капусти розберіть на окремі невеликі суцвіття.

Крок 3. У каструлю влийте 2-2,5 л води, поставте ємність на вогонь. Коли рідина закипить, всипте чайну ложку солі та викладіть подрібнену цвітну капусту. Варіть овочі від повторного закипання протягом 3-5 хвилин.

Крок 4. Після швидкого варіння відразу покладіть капусту в крижану воду і залиште на кілька хвилин. Потім відкиньте охолоджені суцвіття на друшляк, щоб стекла вода.

Крок 5. Паралельно можна займатися обробкою курячого філе. Наріжте його невеликими кубиками приблизно такого ж розміру, як і суцвіття капусти.

Крок 6. М’ясну нарізку перекладіть у миску, всипте чверть чайної ложки солі, всипте мелений чорний перець і влийте столову ложку олії. Перемішайте філе нарізане.

Крок 7. Прогрійте на сильному вогні сковороду зі столовою ложкою олії. Потім викладіть на розігріту поверхню куряче філе з миски. Смажте м’ясо на сильному вогні 1-2 хвилини, поки воно не побіліє і не підсмажуватиметься.

Крок 8. Духовку можна також увімкнути, виставити 180 градусів, нехай гріється. Цвітну капусту перекладіть у миску, посипте її чебрецем, часником і додайте щіпку солі. Полийте капусту олією, яка залишилася на сковороді після обсмажування курки, перемішайте.

Крок 9. В окрему миску розбийте три курячі яйця, додайте 150 мілілітрів сметани і дрібку мускатного горіха. Добре перемішайте інгредієнти.

Крок 10. Жароміцну форму змастіть вершковим маслом, не стільки від пригорання, скільки для аромату. Рівномірним шаром покладіть цвітну капусту.

Крок 11. Потім на овочі розкладіть обсмажену курку. Далі тонким струмком полийте заготівлю сметанною заливкою. Відправте форму в духовку на 20-25 хвилин.

Крок 12. Натріть на крупній тертці сир. Через 25 хвилин дістаньте форму та посипте блюдо сирною стружкою. Поверніть форму до духовки ще на 5-10 хвилин.

Крок 13. Смачна страва з цвітної капусти та курки готова. Розкладіть його на порції та подавайте на стіл у гарячому чи теплому вигляді. Смачного!

Смачний салат із цвітної капусти

Смачний салат із цвітної капусти – ця закуска виходить настільки ситною, що може бути подана як самостійна страва. Його поживну основу складають яйця, сир та майонез, а їм на додачу йде легкість цвітної капусти та свіжість огірка.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 15 хв.

порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Майонез – 2 ст.
  • Сіль за смаком
  • Капуста цвітна – 400 гр.
  • Кріп рубаний – 2 ст.
  • Огірки свіжі – 180 грн.
  • Сметана – 2 ст.
  • Яйця – 4 шт.
  • Сир напівтвердий – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Перед вами рецепт салату, який збирається дуже швидко. Заздалегідь йому необхідно відварити курячі яйця. Для цього покладіть їх у каструлю, залийте холодною водою та помістіть на середній вогонь. Варіть яйця протягом 8-10 хвилин від закипання води.

Крок 2. Переходимо до цвітної капусти. Невеликий качан добре помийте і розберіть на найдрібніші суцвіття. Можна замочити овочі хвилин на 15 у холодній воді, щоб позбутися нітратів.

Крок 3. Далі промийте огірки і наріжте їх кубиками, деякі люблять нарізку соломкою, можна і так. Твердий сир натріть на великій тертці або наріжте так само, як огірки.

Крок 4. Курячі яйця, коли вони охолонуть, очистіть від шкаралупи та наріжте кубиками. Всі підготовлені продукти змішайте в об’ємній мисці.

Крок 5. Залишилось лише додати по парі столових ложок сметани та майонезу, а також рубаний кріп. Ще раз перемішайте салат ложкою і готова закуска. Можете за власним бажанням додати іншу зелень. Посолити салат за смаком.

Крок 6. Готовий смачний салат із цвітної капусти перекладіть у гарну миску, прикрасьте свіжою зеленню та подавайте на стіл. Смачного!

Цвітна капуста в панірувальних сухарях на сковороді

Цвітна капуста в панірувальних сухарях на сковороді – це проста страва з смаком, що запам’ятовується. Усередині овочі виходять м’якими і ніжними, а зверху панірувальні сухарі утворюють щільну хрустку скоринку. Смажену цвітну капусту смачно їсти просто так із соусом або подавати її як гарнір до м’яса.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 15 хв.

порцій – 6.

Інгредієнти:

  • Сухарі панірувальні – 100-150 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – 2-3 щіпки.
  • Яйця – 2-3 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Капуста цвітна – 800-900 гр.
Дивіться також:  Крем-суп з гарбуза з вершками, рецепт з фото

Процес приготування:

Крок 1. Для рецепту вам знадобиться велика качан цвітної капусти, яйця, панірувальні сухарі, спеції та олія для смаження.

Крок 2. Капусту добре промийте від можливих забруднень, потім розберіть її на суцвіття такого розміру, щоб було зручно їсти за один-два укуси. В окрему миску розбийте курячі яйця і змішайте їх, додавши по щіпці солі та меленого перцю. У другу миску всипте панірувальні сухарі.

Крок 3. Перед обсмажуванням капусту необхідно трохи проварити, щоб вона вийшла м’якшою. В об’ємній каструлі закип’ятіть воду, трохи посоліть її. У киплячу воду викладіть цвітну капусту і проваріть протягом 5 хвилин від моменту повторного закипання.

Крок 4. Поставте сковороду на вогонь і прогрійте її. Потім влийте на розігріту поверхню олію. Кожне окреме суцвіття спочатку вмочуйте в яйці.

Крок 5. Далі обваляйте капусту з усіх боків у панірувальних сухарях і викладіть у розігріту олію. Смажте цвітну капусту з усіх боків до утворення рівномірної рум’яної скоринки.

Крок 6. Готову смажену цвітну капусту в панірувальних сухарях подавайте на стіл відразу після приготування. Для гарної подачі покладіть салатні листи на блюдо, а на них капусту. Смачного!

Тушкована цвітна капуста на сковороді

Тушкована цвітна капуста на сковороді – це простий спосіб приготування овочів. У такому рецепті цвітна капуста зберігає максимальну кількість своїх вітамінів і смак виходить найнатуральнішим. Такий гарнір цілком можна подати до курки чи риби.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Прянощі – за смаком.
  • Сіль за смаком.
  • Капуста цвітна – 1 качан.
  • Зелень – для подачі
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вода – 1 ст.
  • Перець чорний мелений – 1-2 щіпки.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У компанію до цвітної капусти візьмемо ще й кілька середніх головок цибулі. Прянощі для страви можете підбирати будь-які, виходячи зі своїх переваг.

Крок 2. Добре промийте качан капусти під проточною водою і розберіть на окремі невеликі суцвіття. У каструлі закип’ятіть воду і трохи посоліть її. Викладіть розібрану цвітну капусту в киплячу воду і бланшуйте її протягом 1-3 хвилин. Потім відкиньте вміст каструлі на друшляк і дайте стекти воді.

Крок 3. Звільніть від лушпиння цибулю, зріжте кінчики з обох боків, обмийте його і наріжте дрібними кубиками.

Крок 4 Спочатку добре прогрійте сковороду на вогні. Далі влийте на розігріту поверхню рафіновану олію, розподіліть її по всій площі. Пасеруйте нарізану цибулю до напівпрозорості на помірному вогні.

Крок 5. Після цього перекладіть на швидку бланшировану цвітну капусту. Смажте овочі, помішуючи лопаткою, протягом 5-7 хвилин. Посипте страву спеціями та сіллю за смаком.

Крок 6. Після того, як капуста буде трохи обсмажена з усіх боків, влийте в сковороду склянку гарячої води і вкрийте кришкою. Продовжуйте гасити овочі на повільному вогні протягом 10 хвилин до м’якості.

Крок 7. Смачну тушковану цвітну капусту посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл як гарнір. Смачного!

Стейк із цвітної капусти у духовці

Стейк з цвітної капусти в духовці – це оригінальна страва, яка точно прикрасить будь-яке гуляння і розігріє апетит у ваших гостей. Ми розповімо, як смачно приготувати та красиво подати цвітну капусту. Адже будь-яка господиня завжди прагне смачно нагодувати і при цьому щоб це були незбиті страви.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 5-10 хв.

порцій – 2-3.

Інгредієнти:

  • Паприка червона мелена – 1 ч.л.
  • Олія оливкова – 5 ст.л.
  • Часник гранульований – 1 щіпка.
  • Крихта хлібна – 5-6 ст.л.
  • Капуста цвітна – 1 качан.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для соусу:

  • Йогурт грецький – 200 гр.
  • Кріп – 5 гілок
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Стейки з цвітної капусти готуються дуже швидко, тому можна включити духовку, щоб вона грілася. Качан цвітної капусти добре помийте, відірвіть зелені листочки і зріжте ніжку, якщо вона дуже довга. Потім наріжте його стейками приблизно 1,5-2 сантиметри завтовшки. Підготуйте лист, застелите його промасленим пергаментом для випічки. Розкладіть заготовки на деку на невеликій відстані один від одного.

Крок 2. У невеликій ємності змішайте сушений часник, мелену паприку та сіль. Також ви можете розширити список спецій своїми коханими. Отриманою сумішшю натріть стеки з обох боків, збризкайте їх оливковою олією.

Крок 3. Панірувальні сухарі для стейків можна використовувати готові або зробити хлібну крихту самостійно з підсушеного білого батона або хліба, подрібненого блендером.

Крок 4. Рясно посипте стейки хлібною крихтою і відправте лист у духовку, до цього моменту в ній вже повинна встановитися температура 180 градусів. Запікайте стейки з цвітної капусти протягом 20-25 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

Крок 5. Для смачної подачі стейків приготуємо ще й соус. У мисці змішайте йогурт, нарізаний кріп і пропущений через прес часник. Посоліть і поперчіть соус до смаку, добре змішайте інгредієнти між собою. Подавайте стейки із цвітної капусти разом із соусом. Соус перед подачею можна потримати у холодильнику. Смачного!

Прокрутка до верху