Розморожуємо в теплому місці
Багато господинь віддають природне розморожування продукту. Як швидко розморозити фарш, не використовуючи додаткові кошти?
Для цього необхідно:
- Помістити заморожений продукт в поліетиленовий пакет і покласти його на тарілку. Упаковка потрібна для того, щоб напівфабрикат не заветривался.
- Поставити тарілку на стіл або поблизу джерел тепла (батареї, розігрітій духовки).
Для повного розморожування продукту буде потрібно не менше двох годин. Цей спосіб не можна назвати дуже швидким.
Правда, у нього є свої переваги:
- продукт повністю зберігає свої смакові якості;
- процес не вимагає від господарки додаткової уваги.
Подібний варіант хороший у разі, коли господиня заздалегідь планує зробити що-небудь з фаршу або паралельно займається приготуванням іншої страви.