Як швидко розморозити фарш в домашніх умовах?

Розморожуємо в теплому місці

Багато господинь віддають природне розморожування продукту. Як швидко розморозити фарш, не використовуючи додаткові кошти?

Для цього необхідно:

  • Помістити заморожений продукт в поліетиленовий пакет і покласти його на тарілку. Упаковка потрібна для того, щоб напівфабрикат не заветривался.
  • Поставити тарілку на стіл або поблизу джерел тепла (батареї, розігрітій духовки).

Для повного розморожування продукту буде потрібно не менше двох годин. Цей спосіб не можна назвати дуже швидким.

Правда, у нього є свої переваги:

  • продукт повністю зберігає свої смакові якості;
  • процес не вимагає від господарки додаткової уваги.

Подібний варіант хороший у разі, коли господиня заздалегідь планує зробити що-небудь з фаршу або паралельно займається приготуванням іншої страви.

Дивіться також:  Пельмені в мікрохвильовці – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху