В мультиварці або в духовці
В принципі, для розморожування можна використовувати будь-яку кухонну техніку, яка передбачає нагрів продукту. Це може бути навіть духова шафа або мультиварка. Головне, під час роботи дотримуватися певні правила. Як швидко розморозити фарш, наприклад, в духовці?
Для цього потрібно:
- Вихідний продукт дістати з упаковки і покласти в будь-яку жаростійкий посуд (гусятницю, сотейник і іншу).
- Духовку розігріти до 180 градусів. Цієї температури цілком достатньо.
- Поставити ємність з фаршем в духовку на 5 хвилин. Попередньо в неї можна налити 40-60 мл води.
У випадку з мультиваркою все набагато простіше:
- Фарш спочатку треба відділити від упаковки.
- Перекласти його в чашу мультиварки.
- Встановити режим «варка на пару» і стежити за закінченням процесу, періодично перевертаючи напівфабрикат. Час буде залежати від розміру взятого шматка.
Будь-який з описаних варіантів по-своєму гарний. Остаточне рішення щодо застосування того чи іншого методу розморожування, звичайно ж, приймати самої господині.