Як швидко розморозити фарш в домашніх умовах?

В мультиварці або в духовці

В принципі, для розморожування можна використовувати будь-яку кухонну техніку, яка передбачає нагрів продукту. Це може бути навіть духова шафа або мультиварка. Головне, під час роботи дотримуватися певні правила. Як швидко розморозити фарш, наприклад, в духовці?

Для цього потрібно:

  • Вихідний продукт дістати з упаковки і покласти в будь-яку жаростійкий посуд (гусятницю, сотейник і іншу).
  • Духовку розігріти до 180 градусів. Цієї температури цілком достатньо.
  • Поставити ємність з фаршем в духовку на 5 хвилин. Попередньо в неї можна налити 40-60 мл води.

У випадку з мультиваркою все набагато простіше:

  • Фарш спочатку треба відділити від упаковки.
  • Перекласти його в чашу мультиварки.
  • Встановити режим «варка на пару» і стежити за закінченням процесу, періодично перевертаючи напівфабрикат. Час буде залежати від розміру взятого шматка.

Будь-який з описаних варіантів по-своєму гарний. Остаточне рішення щодо застосування того чи іншого методу розморожування, звичайно ж, приймати самої господині.

Дивіться також:  Як смачно приготувати пасту – 10 рецептів пасти в домашніх умовах
Прокрутка до верху