Як швидко зварити буряк – 7 рецептів

Варимо буряк в каструлі цілком

 

Як же можна уявити святковий стіл без оселедця під шубою? А хіба можна уявити цей салат без смачної буряків? Так давайте скоріше розберемося, як правильно зварити смачну буряк цілком.

Для цього коренеплід треба добре почистити і помити.

Далі беремо каструлю, наповнюємо її водою так, щоб вона з невеликим запасом покривала овоч цілком.

Чекаємо, коли вода закипить, і акуратно кладемо туди буряк.

Накриваємо каструлю кришкою, робимо середній вогонь і залишаємо на 50 хвилин, періодично перевіряючи рівень води.

Після закінчення часу варіння перевіряємо готовність овоча будь-яким гострим предметом-ножем, виделкою, зубочисткою.

Зварену буряків перекладаємо в холодну воду до повного охолодження.

Чистимо і застосовуємо згідно з рецептом.

Дивіться також:  Тушкована картопля – 10 рецептів, як приготувати в мультиварці, в каструлі і на сковороді
Прокрутка до верху