Варимо буряк в каструлі цілком
Як же можна уявити святковий стіл без оселедця під шубою? А хіба можна уявити цей салат без смачної буряків? Так давайте скоріше розберемося, як правильно зварити смачну буряк цілком.
Для цього коренеплід треба добре почистити і помити.
Далі беремо каструлю, наповнюємо її водою так, щоб вона з невеликим запасом покривала овоч цілком.
Чекаємо, коли вода закипить, і акуратно кладемо туди буряк.
Накриваємо каструлю кришкою, робимо середній вогонь і залишаємо на 50 хвилин, періодично перевіряючи рівень води.
Після закінчення часу варіння перевіряємо готовність овоча будь-яким гострим предметом-ножем, виделкою, зубочисткою.
Зварену буряків перекладаємо в холодну воду до повного охолодження.
Чистимо і застосовуємо згідно з рецептом.