Як швидко зварити буряк – 7 рецептів

Швидкий спосіб варіння буряків шматочками

 

Коли часу в обріз, а у вас ще не готова буряк, то можна скористатися цим експрес-методом приготування.

Для цього вам знадобиться:

  • Помита, очищена і порізана на рівні частини буряк.
  • Каструля з водою, рівень якої повинен перевищувати овоч на 2 див.
  • Поставити буряк на невеликий вогонь і варити протягом 20 хвилин.
  • Перевірити готовність.
  • Остудити готовий коренеплід під проточною водою.
  • Злити воду.
  • Подальші дії залежать від конкретного блюда. Але буряк вже повністю готова до вживання.
  • Дивіться також:  Як варити бурий рис – 5 рецептів, як приготувати бурий рис правильно і смачно
    Прокрутка до верху