Як швидко зварити буряк – 7 рецептів

Запікання буряків цілком у фользі в духовці

Хочете зробити ваш борщ смачніше? Для цього абсолютно не потрібно бігти в магазин за заморськими продуктами. Досить просто пограти з вже наявним набором овочів. Простий спробуйте запекти овочі замість звичайної смаження. А почати можна з запікання буряків в духовці.

Виберете 1 середню або велику буряк. Навіть якщо ви зазвичай кидаєте трохи бурака, то варто враховувати, що після запікання овоч втратить близько 1/3 своєї маси.

Помийте і очистіть ваш коренеплід, замотайте його у фольгу.

Залишаємо наш овоч в духовці 1,5-2 години при температурі 200 С.

Дістаємо буряк, остуджуємо і насолоджуємося новим смаком і ароматом.

Дивіться також:  Рубані котлети з курячої грудки – 7 рецептів
Прокрутка до верху