Як швидко зварити буряк – 7 рецептів

Секрети і хитрощі при варінні буряків

Свої секрети приготування буряка передаються в кожній родині з покоління в покоління. Ми згрупували найбільш поширені методи і поспішаємо поділитися ними з вами.

  • Підготовлений овоч краще класти у воду, яка вже кипить.
  • Сіль кидати не треба, замініть її половиною столової ложки цукру.
  • Для збереження яскравого кольору додайте сік одного лимона.
  • Воду для варіння можна додавати поетапно, вливаючи кожні 15 хвилин порцію холодної води.
  • Після приготування коренеплід можна остудити під проточною водою або покласти на короткий час в морозилку.
  • Експериментуйте, і ви знайдете свій власний найкращий рецепт приготування такого чудового овочу, як буряк. Смачних вам страв.

    Дивіться також:  Жульєн в тарталетках з грибами і куркою – 6 рецептів
    Прокрутка до верху