Рецепт швидкого варіння в мультиварці
Необхідні продукти:
- 80 грам вершкового масла;
- приблизно півкілограма креветок;
- два зубки часнику;
- будь-які спеції за власним смаком.
Процес приготування:
- На дно чаші мультиварки опускаємо спочатку креветки, а потім спеції, які ви вирішили використовувати. Все це покриваємо подрібненим будь-яким способом часником і, нарешті, викладаємо вершкове масло. Можна порізати його на невеликі кубики. Заливаємо водою.
- Включаємо прилад в режим «Варка» на 10 хвилин, після закінчення цього часу відразу ж дістаємо морепродукти. Для особливо тонкого смаку можна злегка замаринувати готових ракоподібних в соку лимона або лайма.
Не залишайте зварених креветок всередині чаші мультиварки в режимі підігріву. Ніжного м’яса буде достатньо і двох хвилин, щоб втратити соковитість і м’якість.