Як смачно приготувати королівські креветки

Смажимо морепродукти, на сковороді

Креветки на сковороді виходять дуже смачними, а робляться зовсім швидко і просто.

Необхідні продукти:

  • щіпка розмарину;
  • дві ложки оливкової олії;
  • три зубки часнику;
  • півкілограма креветок.

Процес приготування:

  • Добре прогріваємо сковороду з олією, викладаємо на неї трохи розмарину і добре подрібнений часник. Краще його нарізати на маленькі шматочки, а не пропускати через прес. Тримаємо спеції в розпеченому маслі близько двох хвилин додаємо креветки.
  • Якщо у вас їх багато, то готуйте порціями, оскільки кожна повинна бути добре занурена в масло.
  • Як тільки колір креветок почне змінюватися на більш темний, відразу ж виймайте їх шумівкою і викладайте на серветки або паперові рушники, щоб пішов жир.

Смажити креветок в олії найкраще, не очищаючи попередньо від панцира. Тоді вони вийдуть більш соковитими.

Дивіться також:  Картопля по-французьки – 6 рецептів приготування картоплі
Прокрутка до верху