Смажимо морепродукти, на сковороді
Креветки на сковороді виходять дуже смачними, а робляться зовсім швидко і просто.
Необхідні продукти:
- щіпка розмарину;
- дві ложки оливкової олії;
- три зубки часнику;
- півкілограма креветок.
Процес приготування:
- Добре прогріваємо сковороду з олією, викладаємо на неї трохи розмарину і добре подрібнений часник. Краще його нарізати на маленькі шматочки, а не пропускати через прес. Тримаємо спеції в розпеченому маслі близько двох хвилин додаємо креветки.
- Якщо у вас їх багато, то готуйте порціями, оскільки кожна повинна бути добре занурена в масло.
- Як тільки колір креветок почне змінюватися на більш темний, відразу ж виймайте їх шумівкою і викладайте на серветки або паперові рушники, щоб пішов жир.
Смажити креветок в олії найкраще, не очищаючи попередньо від панцира. Тоді вони вийдуть більш соковитими.