Готуємо королівські креветки заморожені
Королівські креветки заморожені готуються не складніше, ніж свіжі. Потрібно тільки провести попереднє розморожування.
Необхідні продукти:
- спеції, сіль-за смаком;
- потрібну кількість креветок.
Процес приготування:
- Спочатку розморожуємо морепродукти. Можна просто залишити їх при кімнатній температурі або ж обдати теплою водою, щоб лід зійшов швидше.
- Нагріваємо воду, кладемо в неї спеції і як тільки вміст закипить, додаємо стільки креветок, щоб вони плавали в рідини вільно.
- Варимо близько семи хвилин і дістаємо шумівкою. Зверніть увагу, що час зазначено для сірих сирих креветок. Якщо вони у вас рожеві, значить, були вже відварені, і буде достатньо лише 3 – 4 хвилин.