Як смачно приготувати королівські креветки

Готуємо королівські креветки заморожені

Королівські креветки заморожені готуються не складніше, ніж свіжі. Потрібно тільки провести попереднє розморожування.

Необхідні продукти:

  • спеції, сіль-за смаком;
  • потрібну кількість креветок.

Процес приготування:

  • Спочатку розморожуємо морепродукти. Можна просто залишити їх при кімнатній температурі або ж обдати теплою водою, щоб лід зійшов швидше.
  • Нагріваємо воду, кладемо в неї спеції і як тільки вміст закипить, додаємо стільки креветок, щоб вони плавали в рідини вільно.
  • Варимо близько семи хвилин і дістаємо шумівкою. Зверніть увагу, що час зазначено для сірих сирих креветок. Якщо вони у вас рожеві, значить, були вже відварені, і буде достатньо лише 3 – 4 хвилин.
Дивіться також:  Гречка з грибами, цибулею і морквою – 7 рецептів приготування в мультиварці і в духовці
Прокрутка до верху